Ahoj,
potřebuju poradit ohledně výběru z těchto tří grafických kalkulaček.Potřebuji, aby uměla vypočítat kvadratické rovnice tzn. vyborné zpracování aritmetiky, jak například u classpad nevim jestli to je možné.Dále potřebuju vybornou asistenci s geometrickými úlohami... např. planimetrie,goniometricke funkce či stereometrie.Do budoucna bude sloužit jako pomůcka pro VŠ stavebnictví.
Ahoj
Já sháním podobný stroj jako ty.Potřebuju to na střední :-).Podle toho,co jsem pochytil,tak je nejlepší na tyto úkoly Texas Instruments.Zde pak záleží na tom,jestli ti bude chybět 3D grafování nebo ne(zatím).TI-89 Titanium je zatím nejspíš funkčně nejvybavenější TI.Zato TI nSpire CAS je takříkajíc v plenkách.Podle různých recenzí je ale nSpire CAS jednodužší na ovládání a mnohem víc nabídne naprostému laikovi na výpočty.Časem bude v aktualizacích určitě i 3D graf.Co se týče hardwaru,tak si myslím,že není co řešit.Nemůžeme srovnávat modifikaci kalkulačky z roku 1999 a TI nSpire CAS.Tím nechci urazit příznivce TI-89.No a na závěr bych dodal,že to je čistá spekulace,páč ani jeden kalkulátor nemám,ale plánuji koupit TI nSpire CAS.Takže je to spíše takový souhrn informací,které jsem pochytil na toto téma.Určitě doporučuji navštívit stránky Texas Instruments-jsou tam všechny potřebné informace(v Aj :-D).