Kalkulačky :  www.kalkulacky.cz - diskuze The fastest message board... ever.

Ti Nspire CAS OS 2.0
Posted by: Petr1 (---.132.broadband3.iol.cz)
Date: March 06, 2010 12:37AM

Ahoj!
Tak Texasáci přišli s novým OS 2.0 pro Ti Nspire CAS. Zároveň vyrobili novou verzi Nspire s dotykovým displejem s již předinstalovaným OS 2.0. Já jsem jej nainstaloval na starej Nspire CAS a zatím bez problémů. Dobrá je volba Scratchpad ve zcela předělaném main menu umožňující rychlé výpočty a grafy. Taky je dobré, že existuje příkaz Request umožňující zadání proměnné kdekoliv v programu. Dojmy tedy zatím dobré.
Ahoj Petr Mareš :-)

Options: ReplyQuote
Re: Ti Nspire CAS OS 2.0
Date: March 06, 2010 07:21AM

Nějak se mně to nedaří bez toho touchpadu(?) korektně ovládat. Nemůžu se dostat do záhlaví otevřeného dokumentu.
Petr Mareš

Posted by: mohylar (---.cust.sloane.cz)
Date: April 11, 2010 03:55PM

Umí taky kreslit 3D grafy? Nikde jsem nenašel bližší popis vlastností a funkcí. Mám TI 89R a uvažuji o výměně.

Roman Mohyla

Posted by: mohylar (---.cust.sloane.cz)
Date: April 11, 2010 08:02PM

Tak jsem trochu googlil a zjistil jsem, že nativně 3D grafy neumí, ale taky jsem narazil na stránku s programem, který by to měl umět:

[www.univers-ti-nspire.fr]

Podobných programů je tam více např. na řešení Laplaceovy transformace, nebo Fourierovy řady:

[www.univers-ti-nspire.fr]

Nenašel by se majitel Ti Nspire, který by je vyzkoušel?

Roman Mohyla

Date: August 15, 2010 08:46PM

Ahoj Romane!
Nevím jestli to není již pozdě. Zkoušel jsem z toho Francouzského webu program na grafy 3D. Knihovna nejde otevřít, Nspire CAS OS 2.1 hlásí nedostatek paměti. Zkoušel jsem knihovnu zavést běžným spůsobem "Refresh Libraries". Bohužel jsem po otevření nabídek Grafy 3D potom nikde nenalezl. Možná dělám někde chybu. Jiný software jsem z univers-ti-nspire.fr nezkoušel. Někdy se totiž špatně orientuji v matematické teorii.
Z Hané zdraví Petr Mareš:-)

Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.